Antiquair

Inkoop & verkoopbemiddeling

We kopen graag goede objecten van u in of helpen u bij de verkoop daarvan. Dit kan in sommige gevallen een goede optie zijn vanwege: - De onafhankelijkheid, d.w.z. niet gelieerd aan een veilinghuis - De ervaring met en contacten in de internationale kunstmarkt - De beschikbaarheid van een bestand van particuliere verzamelaars

Contact met Fred Wiersma

Taxeren volkskunst

Wat is het waard? Dat vraagt u zich onvermijdelijk af wanneer u een fraai stuk kunst of antiek bezit. Wellicht denkt u aan verkopen. Notarissen die te maken hebben met inboedels van relaties, met betrekking tot verdeling en successie lopen tegen deze vraag aan. Net zoals verzekeraars die te maken hebben met inboedel / kostbaarheden verzekeringen en schadegevallen. Als erkend taxateur met kennis en ervaring in de kunst- en antiekhandel, kan Fred Wiersema u een realistische schatting geven van de waarde van uw bezit.

Contact met Fred Wiersma

Schatgraven

Fred Wiersma is te zien in het programma schatgraven van TV Gelderland.

Schatgraven

Inboedels

Heeft u een inboedel omdat u gaat verhuizen of wellicht doordat een familielid is overleden en denkt u dat er waardevolle objecten aanwezig zijn. Neem dan contact op.

Contact met Fred Wiersma

De verborgen schatten in achterkamers en hooizolders

Als men een oude boerderij verkoopt of koopt komt men vaak voor het feit te staan dat men moet gaan opruimen. Wat gooi je weg en wat zeker niet. Het is soms een ware ontdekking wat er uit een huis kan komen en hoe de boedel verdeelt wordt.

Fred Wiersma – taxateur kunst en antiek

Het melkmeisje en de aardappeleters zijn misschien wel de meest toonaangevende schilderen die het leven op het platteland symboliseren. Wil jij ook antiek kunnen herkennen klik dan eens op de onderstaande button voor een aantal tips.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Aan de keuken tafel gebeurt het

Voel de vrijheid om informatie te vragen bij onze specialisten. Ze zijn zeer gedreven en hebben passie voor hun werk! Bij een eerste kennismaking sturen zij u echt geen factuur en liever een goed en vertrouwt gevoel.

Specialisten