Boerderij verkopen

Verkoop

U wilt uw boerderij, woonboerderij, landhuis of buitenwoning zorgeloos verkopen. Bij ons kunt u zelf bepalen welke diensten u afneemt en daarvoor rekenen wij geen courtage maar een vaste prijs per onderdeel. Wel zo eerlijk en betaalt u nooit te veel.

Contact met makelaar Arnold Wichgers Schreur

De specialist van NL

Bij een boerderij zijn er vaak meer aspecten om rekening mee te houden dan u in eerste instantie zou denken. Door onze ervaring bespaard u al gauw duizenden euro's en wij werken op basis van No cure - No pay. Daag ons uit om voor u de beste deal te sluiten.

Kom in contact

Het beste resultaat!

Wij zijn specialist in ruimtelijke ontwikkelingen en metname Rood voor Rood. Wat zijn de financiële gevolgen en hoe wil ik later wonen. Wij kunnen u daar vrijblijvend over voorlichten zonder 1 enkele verplichting.

Gratis waardebepaling

Voor een goede prijs

Als makelaar taxeren wij wekelijks boerderijen en landhuizen. Wij zijn o.a. bekend met aspecten als pacht, agrarische bestemming en dubbele bewoning. Belangrijk wanneer het gaat om de waarde van uw woning en wat u eigenlijk wel of niet mag.

Vraag een taxatie aan

Liever zekerheid dan een slechts nachtrust

U wilt toch liever ook een goed koopcontract opgesteld door een professional die gespecialiseerd is in boerderijen?

Verborgen gebreken – Hoe ga je daar mee om?

Verborgen gebreken zijn gebreken die aan het licht komen nadat de koopovereenkomst is getekend. Om het risico zoveel mogelijk te beperken is het verstandig om altijd een bouwkundige keuring uit te laten voeren en extra voorwaarden op te nemen in de koopovereenkomst die mogelijke aansprakelijkheden vastleggen.

Funda en koopovereenkomst
€ 750,-

Waardebepaling

Funda (tekst en foto's)

Bezichtigingen

Onderhandeling

Koopovereenkomst

Uitgebreide marketing
€ 1.995,-

Advertentie lokale krant (Stentor/Tubantia)

Advertentie Landleven

Advertentie Google Adwords

3D animatie

Appeltaart met open huizen dag

Aan de keuken tafel gebeurt het

Ik kwam erachter dat het me veel meer deed om de boerderij te verkopen dan ik zelf had gedacht. Gelukkig kan ik op het erf blijven in de nieuwe schuurwoning. Financieel voordeliger en ook nog eens alles nieuw en gelijkvloers.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Boerderij verkopen

Wilt u uw boerderij verkopen? Dan wilt u de verkoop binnen de gewenste tijd afronden en liefst ook de juiste prijs ontvangen. Zaken die bij boerderijverkoop niet altijd vanzelfsprekend zijn, omdat hier andere krachten een rol spelen dan bij reguliere woningverkoop. Boerderijmakelaar is als geen ander op de hoogte van deze aspecten en begeleidt u daarom van A tot Z bij een succesvol verkooptraject.

Wij specialiseren ons in de verkoop van boerderijen bij kleine dorpen en in landelijke gebieden. Onze makelaars beschikken over jarenlange ervaring met het verkopen van boerderijen en weten exact welke factoren een snel en bevredigend verkooptraject in de weg staan. Op basis van ons advies verkoopt u uw boerderij tegen de beste prijs en bespaart u duizenden euro’s aan onnodige kosten.

Boerderij verkopen: wanneer en hoe?

Het verkopen van uw boerderij is een beslissing die u het beste pas neemt na zorgvuldig beraad. Bent u eenmaal zeker van uw beslissing, dan kunt u een specialist inschakelen zoals Boerderijmakelaar. Wij stellen in nauw overleg met u een doordacht stappenplan op om de kans op een spoedige en winstgevende verkoop te maximaliseren.

Tijdens een uitgebreid gesprek zetten wij alle mogelijkheden en eventuele belemmeringen tijdens het verkoopproces gestructureerd met u op een rijtje. Op basis hiervan bepalen we een optimale verkoopstrategie en stellen we alvast de eerste verkooptekst op. Ook maken we de plattegronden die nodig zijn om te communiceren richting potentiële kopers.

Hoe promoot ik mijn boerderij voor verkoop?

Hierna kan het daadwerkelijke verkoopproces dan echt beginnen. We maken professionele foto’s, want de juiste afbeeldingen maken een groot verschil voor de beoordeling door kopers. Alleen als de foto’s hen aanspreken, nemen zij immers contact op voor een bezichtiging. Onze specialisten weten exact hoe ze de sterke kanten van uw boerderij op beeld optimaal tot hun recht laten komen.

Na het opstellen van een sterke verkooptekst en het maken van de bijbehorende foto’s, kan de promotie echt van start. We plaatsen uw boerderij op online promotiekanalen zoals Funda en gebruiken ons netwerk om hem verder te promoten. Dit is de fase waarin de eerste geïnteresseerden zich zullen aandienen – aan één van hen zult u de boerderij in een later stadium wellicht verkopen.

Bezichtigingen en onderhandelen

Na een inventarisatie van potentiële kopers is het tijd voor het inplannen van bezichtigingen. De uitvoering hiervan nemen we u graag uit handen. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de bezichtigingen en vergroot de kans dat de bezoeken daadwerkelijk ergens toe leiden. Onze makelaar weet namelijk precies hoe hij mogelijke kopers tijdens de bezichtiging kan enthousiasmeren.

Levert een bezichtiging resultaat op en wordt er een bod uitgebracht? Dan staan alleen de onderhandelingen een succesvolle verkoop nog in de weg. De experts van Boerderijmakelaar beschikken over jarenlange ervaring met onderhandeltrajecten bij het verkopen van boerderijen. U kunt erop vertrouwen dat wij voor u het maximale uit de onderhandelingen halen.

Boerderij verkopen: van promotie tot overdracht

Tijdens de onderhandelingen staan wij met u in nauw contact en houden wij u continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Komt u er met de kopers uit? Dan resteert het opstellen van de koopovereenkomst. Hierbij spelen andere factoren een rol dan bij verkoop van een reguliere woning. Het verkopen van een boerderij is in juridisch opzicht een andere en complexere tak van sport.

Onze makelaars adviseren u over de koopovereenkomst en waarschuwen voor eventuele valkuilen. Ook verzorgen we de correspondentie met de notaris tot aan de uiteindelijke overdracht. Wilt u ook uw boerderij verkopen of bent u op zijn minst benieuwd naar de mogelijkheden daartoe? Neem dan vrijblijvend contact op met Arnold Wichgers Schreur via 06-24269374. We helpen u graag verder.