Makelaar

boerderij kopen

Verkoop

U wilt uw boerderij, woonboerderij, landhuis of buitenwoning zorgeloos verkopen. Bij ons kunt u zelf bepalen welke diensten u afneemt en daarvoor rekenen wij geen courtage maar een vaste prijs per onderdeel. Wel zo eerlijk en betaalt u nooit te veel.

Ga naar boerderij verkopen

rood voor rood regeling

Aankoop

Bij een boerderij zijn er vaak meer aspecten om rekening mee te houden dan u in eerste instantie zou denken. Door onze ervaring bespaard u al gauw duizenden euro’s en wij werken op basis van No cure – No pay. Daag ons uit om voor u de beste deal te sluiten.

Ga naar Rood voor Rood

woonboerderij taxatie

Rood voor Rood

Wij zijn specialist in ruimtelijke ontwikkelingen en metname Rood voor Rood. Wat zijn de financiƫle gevolgen en hoe wil ik later wonen. Wij kunnen u daar vrijblijvend over voorlichten zonder 1 enkele verplichting.

Ga naar taxatie aanvragen

bestemmingsplan

Taxatie

Als makelaar taxeren wij wekelijks boerderijen en landhuizen. Wij zijn o.a. bekend met aspecten als pacht, agrarische bestemming en dubbele bewoning. Belangrijk wanneer het gaat om de waarde van uw woning en wat u eigenlijk wel of niet mag.

Ga naar hulp bij een bestemmingsplan

Liever zekerheid dan een slechts nachtrust

Wij onderbouwen gevoel met feiten

Noaber makelaardij – specialist in boer- en buitenleven

De waarde van een woning is nooit een dag hetzelfde en dat maakt taxeren tot een boeiend vak. Het is niet alleen de m2 en m3 bepalen van een woning en daar een waarde aanhangen. Taxeren heeft ook met de economie te maken. Verlaging van de hypotheekrente en krapte op de huizen markt laat zien dat een woning soms wel met 5% in waarde kan stijgen. Als taxateur wordt van je verwacht dat je deze factoren meeneemt in de waardering van de woning.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Specialisten:

Aan de keuken tafel gebeurt het

Mijn ouders zijn gestaakt met het bedrijf er bleef een financiering en erfenis achter. Successie, rood voor rood, verkoop boerderij of familie uitkopen en landbouwgronden. Wij overzagen niet de gevolgen van onze beslissingen. Dan is het handig dat er iemand naast je staat met veel ervaring die voor jou het beste resultaat er uit haalt. Noaber makelaardij heeft ons hierbij uitstekend begeleid.

Boerderijmakelaar

Boerderijmakelaar is een initiatief van Noaber - makelaars in mooi wonen