Woonboerderij verkopen

Verkoop

U wilt uw boerderij, woonboerderij, landhuis of buitenwoning zorgeloos verkopen. Bij ons kunt u zelf bepalen welke diensten u afneemt en daarvoor rekenen wij geen courtage maar een vaste prijs per onderdeel. Wel zo eerlijk en betaalt u nooit te veel.

Contact met makelaar Arnold Wichgers Schreur

De specialist van NL

Bij een boerderij zijn er vaak meer aspecten om rekening mee te houden dan u in eerste instantie zou denken. Door onze ervaring bespaard u al gauw duizenden euro's en wij werken op basis van No cure - No pay. Daag ons uit om voor u de beste deal te sluiten.

Kom in contact

Het beste resultaat!

Wij zijn specialist in ruimtelijke ontwikkelingen en metname Rood voor Rood. Wat zijn de financiële gevolgen en hoe wil ik later wonen. Wij kunnen u daar vrijblijvend over voorlichten zonder 1 enkele verplichting.

Gratis waardebepaling

Voor een goede prijs

Als makelaar taxeren wij wekelijks boerderijen en landhuizen. Wij zijn o.a. bekend met aspecten als pacht, agrarische bestemming en dubbele bewoning. Belangrijk wanneer het gaat om de waarde van uw woning en wat u eigenlijk wel of niet mag.

Vraag een taxatie aan

Liever zekerheid dan een slechts nachtrust

U wilt toch liever ook een goed koopcontract opgesteld door een professional die gespecialiseerd is in boerderijen?

Verborgen gebreken – Hoe ga je daar mee om?

Verborgen gebreken zijn gebreken die aan het licht komen nadat de koopovereenkomst is getekend. Om het risico zoveel mogelijk te beperken is het verstandig om altijd een bouwkundige keuring uit te laten voeren en extra voorwaarden op te nemen in de koopovereenkomst die mogelijke aansprakelijkheden vastleggen.

Funda en koopovereenkomst
€ 750,-

Waardebepaling

Funda (tekst en foto's)

Bezichtigingen

Onderhandeling

Koopovereenkomst

Uitgebreide marketing
€ 1.995,-

Advertentie lokale krant (Stentor/Tubantia)

Advertentie Landleven

Advertentie Google Adwords

3D animatie

Appeltaart met open huizen dag

Aan de keuken tafel gebeurt het

Ik kwam erachter dat het me veel meer deed om de boerderij te verkopen dan ik zelf had gedacht. Gelukkig kan ik op het erf blijven in de nieuwe schuurwoning. Financieel voordeliger en ook nog eens alles nieuw en gelijkvloers.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Woonboerderij verkopen

Een woonboerderij verkopen is een delicaat proces waarbij veel komt kijken. Meer dan bij normale woningverkoop spelen wetgeving en juridische factoren hier een belangrijke rol. Essentieel voor een succesvolle verkoop is dan ook de deskundige begeleiding van een specialist. Zo wordt u compleet ontzorgd en vergroot de kans dat u het verkooptraject snel en naar tevredenheid kunt afronden.

Boerderijmakelaar staat bekend als vooraanstaand expert in woonboerderijverkoop en beschikt op dit vlak over jarenlange ervaring. Wij zijn met name actief in kleine dorpen en landelijke gebieden en hebben al tal van verkopers duizenden euro’s weten te besparen. Hoe wij dat doen? Wij bezitten veel kennis van de bijzonderheden van deze markt en halen hierdoor het maximale uit een verkoop.

Woonboerderij snel verkopen: hoe doe ik dat?

Wilt u uw woonboerderij snel verkopen? Juist dan is het belangrijk om niet overhaast te werk te gaan. Het voeren van een goed gesprek is nodig om de kansen en bedreigingen bij verkoop op een rijtje te zetten. Na het inventariseren van uw wensen en eventuele valkuilen gaan onze makelaars voor u aan de slag. We stellen een stappenplan op en beginnen vervolgens direct met de uitvoering.

De eerste stap is het schrijven van een aantrekkelijke verkooptekst. Belangrijk is dat de sterke punten van de woning hierin goed worden belicht. Geschikte potentiële kopers zullen zich er zo eerder in herkennen. Daarnaast zullen zij ongetwijfeld benieuwd zijn naar bijbehorende plattegronden. Die ontwikkelen wij ook, zodat er een stabiele basis ligt om het daadwerkelijke verkooptraject te starten.

Woonboerderij te koop zetten en promoten

Nu is het tijd voor de promotie. Een onmisbaar onderdeel hiervan zijn professionele foto’s. De juiste afbeeldingen maken uw advertentie veel aantrekkelijker voor kopers en zorgen ervoor dat ze zich bij wijze van spreken al helemaal in uw woonboerderij zien wonen. Het laat zich niet moeilijk raden dat het inplannen van bezichtigingen met meerdere kopers hierdoor een stuk makkelijker zal verlopen.

Ook het gekozen promotiekanaal is van groot belang om het bereik van uw advertentie te maximaliseren. Wij plaatsen uw woning daarom op de bekende huizensite Funda en eventueel op andere relevante platforms. In de tussentijd boren wij ons brede netwerk aan om uw woonboerderij onder de aandacht te brengen van overige geïnteresseerde partijen en zo sneller te verkopen.

Bezichtigingen en onderhandelingen door een specialist

Zijn er eenmaal bezichtigingen ingepland met mogelijke kopers? Een bezichtiging is een unieke kans om hen een positieve indruk te geven van de woning. Wij nemen u deze klus daarom graag uit handen en zorgen ervoor dat elke bezichtiging op rolletjes verloopt. Onze makelaar heeft vaker met dit bijltje gehakt en weet als geen ander hoe hij uw woonboerderij op de juiste manier kan verkopen.

In de ideale situatie leidt op zijn minst één van de bezichtigingen tot een bod vanuit kopers. Nu kunnen de onderhandelingen starten. Ook op dit vlak kunnen de makelaars van Boerderijmakelaar u ondersteunen. Wij zijn onderhandelspecialisten met jarenlange ervaring en hebben al ruimschoots bewezen dat wij de verkoop van woonboerderijen tegen uitstekende prijzen kunnen begeleiden.

Woonboerderij succesvol verkopen: complete ontzorging

Hebben de onderhandelingen het gewenste effect en bereikt u overeenstemming met een koper? Dan is het cruciaal dat er een verkoopovereenkomst komt die u in een later stadium niet voor onaangename verrassingen stelt. De experts van Boerderijmakelaar weten precies welke kleine lettertjes u moet lezen en op welke juridische zaken u in dit geval moet letten.

Ook prettig: wij onderhouden het contact met de notaris tot aan de overdracht van de woning. Onze complete ontzorging verzekert u van een soepel verlopend verkooptraject waar u relatief weinig omkijken naar heeft. Wilt u uw woonboerderij verkopen, maar weet u niet waar te beginnen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door Arnold Wichgers Schreur via 06-24269374.