Architect

boerderij kopen

Droom

Een boerderij, landhuis of schuurwoning ontwerpen doe je niet elke dag. Dit begint allereerst bij een droom. Welke functies moet het huis voor jou hebben en wat is het gevoel dat het je moet geven. Een moodboard is 1 van de meest gebruikte methode om van meerdere ideeën en wensen 1 plaatje te maken.

Ga naar boerderij verkopen

rood voor rood regeling

Schetsen

Op basis van de droom gaat een ontwerper aan de slag om allee ideeën samen te brengen in een schets. In deze schets zijn belangrijke contouren als budget, volume, ligging, bestemmingsplan al duidelijk. Binnen dit speelveld zal jullie droom handen en voeten krijgen.

Ga naar Rood voor Rood

woonboerderij taxatie

Voorlopig ontwerp

Hierin wordt de schets of schetsen aangescherpt tot o.a. plattegronden, gebruik materialen, uitstraling woning, looplijnen, indeling woning.

Ga naar taxatie aanvragen

bestemmingsplan

Definitief ontwerp

In overleg met de gemeente wordt het ontwerp gefinetuned. Hierin komen technische aspecten als duurzaamheid en isolatiewaarden aan de orde. Ook de uitstraling en inrichting van en rondom het gebouw hebben een belangrijke betekenis in deze stap. Uiteraard is in het voorlopig ontwerp hier al zoveel mogelijk rekening mee gehouden om niet achteraf voor grote verrassingen te komen staan.

Ga naar hulp bij een bestemmingsplan

Liever zekerheid dan een slechts nachtrust

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Fisherman advocaten – specialisten in agrarisch recht

BLDR was created to be a limitless solution to WordPress web designers. Use BLDR to run a powerful, efficient, and beautiful website to fit your needs. Below are just a few examples of BLDR in action. Of course, there are an infinite number of possibilities.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Aan de keuken tafel gebeurt het

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Clients Post Type

Geef een antwoord