Taxatie

boerderij kopen

Landhuizen

Wij taxeren wekelijks boerderijen, landhuizen en woningen in het buitengebied. Ons referentiekader is groot even als de kennis van uw regio. Grote verbouwing mee taxeren, taxeren voor een erfenis of uiteraard financiering is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Onze rapporten worden gekeurd door het NWWI en wij zijn ingeschreven in het NRVT.

Ga naar boerderij verkopen

rood voor rood regeling

Agrarische bedrijven

Het taxeren van agrarische bedrijven is een specialisme. Daarnaast zijn er veel taxateurs die werkzaam zijn in de agrarische sector en toch niet genoeg expertise hebben om bepaalde bedrijven te waarderen. Wij werken alleen met taxateurs waarvan wij vinden dat die ook echt de markt kennen. Zo hebben wij een taxateur die varkensboer is en dan ook goed een varkensbedrijf kan taxeren.

Ga naar Rood voor Rood

woonboerderij taxatie

Vrijblijvende waardebepaling

De toekomst verandert en ook uw leven. U overweegt misschien wel om uw woning te verkopen en zou graag willen weten wat u huidige financiƫle positie is. Wij kunnen een vrijblijvende inschatting maken van de marktwaarde van uw woning, zodat u een goede beslissing kunt maken voor uw toekomst.

Ga naar taxatie aanvragen

bestemmingsplan

WOZ bezwaar

U bent te hoog aangeslagen voor de WOZ en heeft een taxateur nodig die kan onderbouwen waarom. De proceskosten worden betaald door de gemeente en wij bekijken vrijblijvend of het haalbaar is om de aanslag te verlagen.

Ga naar hulp bij een bestemmingsplan

Liever zekerheid dan een slechts nachtrust

Wij onderbouwen gevoel met feiten

Noaber makelaardij – specialist in boer- en buitenleven

De waarde van een woning is nooit een dag hetzelfde en dat maakt taxeren tot een boeiend vak. Het is niet alleen de m2 en m3 bepalen van een woning en daar een waarde aanhangen. Taxeren heeft ook met de economie te maken. Verlaging van de hypotheekrente en krapte op de huizen markt laat zien dat een woning soms wel met 5% in waarde kan stijgen. Als taxateur wordt van je verwacht dat je deze factoren meeneemt in de waardering van de woning.

Klantervaringen

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Aan de keuken tafel gebeurt het

Mijn ouders zijn gestaakt met het bedrijf er bleef een financiering en erfenis achter. Successie, rood voor rood, verkoop boerderij of familie uitkopen en landbouwgronden. Wij overzagen niet de gevolgen van onze beslissingen. Dan is het handig dat er iemand naast je staat met veel ervaring die voor jou het beste resultaat er uit haalt. Noaber makelaardij heeft ons hierbij uitstekend begeleid.