home-product

Bouwen en verbouwen

No cure, No pay

Soms is het onzeker of de doelstelling gaat lukken om welke reden dan ook. Wij nemen graag dat risico over. Wij geloven in de kwaliteit van ons netwerk en in onze kennis. Daarom kunnen wij werken op basis van no cure, no pay.

Courtage vinden wij ouderwets

Bij ons kan je kiezen uit meer dan 30 diensten. Foto’s, verkooptekst, koopakte, onderhandeling. Jij doet wat jezelf wilt doen en wij doen de rest.

Waarom zijn wij goedkoop?

Geen duur kantoorpand, auto of secretaresse. De laarzen en Ipad liggen achter in de kofferbak zodat we direct kunnen beginnen. Onze marketing is de laagste prijs voor de beste kwaliteit.

Standard Pricing
$49

Sample Feature 1

Sample Feature 2

Sample Feature 3

Sample Feature 4

Sample Feature 5

Exclusive Option
$149

Sample Feature 1

Sample Feature 2

Sample Feature 3

Sample Feature 4

Sample Feature 5

Testimonials Post Type

Rood voor Rood

Boerderijmakelaar kwam met het idee om Rood voor Rood toe te passen op het erf en dat ik zelf in de nieuwbouw woning ging wonen. Hierdoor kan ik nu zelf gelijkvloers wonen en de oude boerderij is inmiddels verkocht aan mijn nieuwe buren. Ik had geen haast, hierdoor kon ik aan het hele idee wennen en ik wilde financieel ook niet voor verrassingen komen te staan. Boerderijmakelaar heeft me hierbij uitstekend begeleid.

Daantje Brummelhuis

Rood voor Rood

landhuis verkopen

In Twente heb ik 20 jaar geleden een oude boerderij gekocht met 5 ha. grond en hier in de loop der jaren een landgoed van gevormd. Een gedeelte van deze 5 ha. is nu bos. Doordat ik de boerderij heb kunnen onderbrengen onder de NatuurSchoonWet 1928 (NSW) zijn mijn kinderen vrijgesteld van successierecht. Voor mij een waardevolle regeling die er voor kan zorgen dat het landgoed bij ons in de familie blijft.

Hans Vloedgraven

Landgoed eigenaar

judith-Aarnink

In Wesepe heb ik een woning aangekocht. Zelf kom ik van de boerderij en voor mij was de keuze vrij simpel. Als Boerderijmakelaar het mag taxeren dan graag. Zij kennen mijn situatie en ik heb er altijd makkelijk contact mee met duidelijke afspraken. Inmiddels ben ik verhuisd en gelukkig in mijn nieuwe woning.

Judith Aarnink

Taxatie woning

Unlimited Widget Areas.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Geef een antwoord